We are the change

Is 02/02/2020 niet een supermagische verjaardagsdatum om de evolutie van 10 jaar CHANGE te vieren?

Op Lichtmis 2010 startte ik zeer symbolisch met CHANGE think positive, een magazine met een andere kijk op het leven, mensen, relaties, werken, opvoeden, ondernemen, gezondheid, kortom op alles.

Gestart als een blad en geëvolueerd tot een community van CHANGERS, tot een inspirerende locatie the house of CHANGE in Herent waar veranderaars en positiviteit elkaar ontmoeten, tot een boek My CHANGE met bijhorend groeitraject ‘Word wie je ècht bent’in 8 weken.

Mijn verlangeloos verlangen’ voor de 10de verjaardag van CHANGE, gestart als een blad.

Een dagelijks platform gemaakt door en voor CHANGERS, maar ook voor de zoekers naar méér zin & zen.

Wat bedoel ik met Verlangeloos Verlangen?

Nou, de nodige financiële middelen zoek ik via crowdfunding. Ik heb best wat geld nodig om te kunnen starten. Een krachtige website, eindredactie, foto’, administratie. 30.000 heb ik minstens nodig om te kunnen starten. En als dat bedrag er niet is, wel dan ga ik dat prachtig idee loslaten.

Verwachtingen loslaten en vervangen door hunkering, dat is het ‘verlangeloos verlangen’ waar ik het steeds over heb. Hoe groot mijn verlangen ook is om dat platform te realiseren, ik zal accepteren wat de situatie ook is. Maar toch geloof ik in het ongelooflijke, en dàt geeft zovele vlinders. Alles laten ontstaan vanuit het hart en de intuitie, dus niet meer ‘willen en moeten’.

Datum

Toch heb ik een lanceerdatum in gedachten maar hou er niet aan vast. Mijn magazine ‘moest’ op Lichtmis verschijnen omdat het zo’n mooie symboliek inhoudt. Maar wat een gedoe om alles tijdig klaar te hebben.

Als de nodige middelen er zijn beginnen we er al aan. Ideaal zou zijn om in september achter de schermen te beginnen. Op 11 december zou het platform officieel gelanceerd worden. Op 02/02/2020 zou er dan op het platform op originele wijze getoast worden op de 10de verjaardag.

Ben jij een CHANGER en wil je graag bijdragen aan het CHANGE-platform?

  • Leef je vanuit je hart?
  • Voel je je verbonden met alles en iedereen.
  • Ben je je ervan bewust dat er véél meer is dan wat er met het blote oog te zien is?
  • Wil je bijdragen aan een betere wereld op een eerlijke manier?
  • Heb je een ervaring, een wijsheid, een raad die je graag de wereld instuurt om anderen te helpen in hun zoektocht naar zichzelf?

Laat het me weten, je mag bijdragen op de manier die voor jou het beste aanvoelt.

De groep CHANGERS is nu al omvangrijk en zal door het platform alleen maar groeien. The more CHANGERS, the better our world.

Naamsverandering

CHANGE think positive was de naam van het magazine, het klopte toen helemaal. Het maakte de mensen bewust van de natuurwet, de wet van polariteit dat er geen negatief is zonder positief en omgekeerd.

Het platform zal worden gedragen door de groep CHANGERS voor andere CHANGERS. Er zal verbinding onderling zijn tussen de schrijvende CHANGERS maar ook met de buitenwereld. Ieder zal hun netwerk informeren over hun bijdrage, over de missie van het platform. De lezers zullen zich nauw betrokken voelen, het groepsgevoel zal iedereen met elkaar verbinden.

De zeer toepasselijke naam WE   ARE   THE    CHANGE

Blijven vernieuwen

De wereld weet dat er geen evolutie zonder revolutie.

Mijn blad en haar lezers, waren al de dragers van de vernieuwing.

En ook al stond het blad een paar jaar ‘on hold’, CHANGERS bleven komen: via mijn boek, mijn trajecten, de YOGinA, the house of CHANGE in Herent

Al deze mooie zielen hebben samen de kracht om de vernieuwing neer te zetten

Visie

I am YOU
You are ME
All is one
Together we are the world!

Logo

Het logo is organisch aan het groeien. Er is nog geen definitief logo. Iedereen die er bij de start bij betrokken is zal er een plekje in hebben. Het duidt op het WIJ-gevoel, we doen het samen.

Getuigenis

Waaw Gina,

Wat een change.
Wat ben je veranderd.
Wat ben je krachtiger, gegronder, duidelijker, en nog veel meer geworden…. Zo fijn om te zien. Dit doet me goed aan mijn hart.
Ik wens je alle geluk en succes met het CHANGE- platform.
Ik denk dat ik een stukje ga bijdragen

Hilde

Voel je je ook aangesproken? Laat me dan even weten hoe je wenst mee te werken.

Wens je zelf de handen uit de mouwen te steken en hier ook actief aan meewerken?

  • Wil je meeschrijven?
  • Wil je fotograferen?
  • Wil je mee eindredigeren?
  • Heb je een ander talent dat je graag aanbiedt?

Mail me op gina@wearethechange.be