Ikzelf doe het al meer dan 2 jaar, dagelijks iemand verblijden met een gemeend compliment.  Ongelooflijk hoeveel deugd dat dat doet. Hoeveel energie dat dit met zich meebrengt. Wat een mooie connectie dat brengt.  Oprechte woorden vanuit jouw hart uiten die andere harten raken is zooo leuk om te ervaren.  De ander voelt als het is gemeend en hij/zij  echt wordt gezien.

Een compliment is heerlijk om te ontvangen maar even heerlijk om uit te geven!

Om iedereen die positieve vibes van een dagelijks compliment te laten ervaren wordt er  2x/jaar een ComplimentenChallenge georganiseerd:

op Complimentendag 1/3 en op de eerste schooldag 1/9.

Na je inschrijving krijg je meteen een welkomstmail . Vanaf de start krijg je dagelijks een inspiratiemail over het compliment.

Wie meedoet draagt bij aan een positievere wereld. Dus nodig zoveel mensen uit om mee te doen.

Ik hoop dat vele scholen, bedrijven, zorginstellingen gaan meedoen.

Doe jij ook mee?

Een deelnemer getuigt:

 

“niet makkelijk, deze challenge, zeker het verschil tussen doen en zijn…ik ben dat natuurlijk ook echt niet gewoon, heb niet geleerd om mensen te waarderen, een compliment te geven omwille van hun zijn. Maar nooit te oud om te leren natuurlijk  ik ga jouw inspiratie gebruiken voor de mannencirkel die ik zaterdag mag begeleiden.. ik voorzie een set leuke kaartjes, en laat mijn mannen een complimentje met betrekking tot het zijn van een cirkel genoot op papier zetten, spannend, ik laat nog weten hoe het ervaren werd door de groep 🙂 Bedankt Gina, prachtig hoe jij kan blijven focussen op het positieve, ook in lastige tijden, je bent hierdoor een grote inspirator voor anderen, blijf dat zeker doen, het maakt zeker een verschil in deze wereld! P.V.V