fbpx

Trouwe rechterhand Ester Blockx complimenteert Wim voor alles wat hij nog steeds voor haar betekent

Wim zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Als postuum verjaardagscadeau publiceer ik graag het gesprek met Ester Blockx uit de reeks “10 jaar zonder Wim Schamp”. Ester was 10 jaar lang  Wim zijn onmisbare rechterhand en personal assistant. Ongelooflijk hoe ze Wim waardeert en complimenteert voor wat hij voor haar heeft betekend. Ze  leerde de knepen van het reclamevak bij Wim. Ester is nu marketing en sales director bij Technopolis. We hebben het vooral over zijn leven, wat hij achterliet, zijn creativiteit en genialiteit.
De reeks “10 jaar zonder Wim ‘ is een eerbetoon aan het leven van Wim Schamp die op 60-jarige leeftijd overleed op Allerzielen in 2014. Wim was uniek, geestig, slim, actief en creatief en nog zoveel meer. Net zoals filosoof Cicero zei is het leven kort maar je pas sterft pas als er geen herinneringen meer worden opgehaald. Daarom interview ik dit jaar graag een aantal personen met wie Wim een speciale band had #Wimschamp #10jaarzonderWim #memories #thedeathofpeaceofmind #lifeisbeautiful #lifeisbeautiful #herinneringenstervennooit.
Er is een Facebook pagina Schamp-Stories https://www.facebook.com/profile.php?…

Wat we voor elkaar waren, zijn we nog altijd. Noem me zoals je me steeds genoemd hebt. Spreek tegen me zoals weleer, op dezelfde toon, niet plechtig, niet triest. Lach om wat ons samen heeft doen lachen. Denk aan mij. Spreek mijn naam uit thuis, zoals je het altijd hebt gedaan. Zonder hem te benadrukken, zonder zweem van droefheid. Het leven is wat het altijd geweest is. De draad is niet gebroken! Waarom zou ik uit je gedachten zijn? Nee, ik ben niet ver, maar juist aan de andere kant van de weg. Zie je, alles is goed. Je zult mijn hart opnieuw ontdekken en er de tederheid terugvinden. Dus, droog je tranen en ween niet, als je van mij houdt.” Augustinus

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x