fbpx

Zoveel CHANGERS en co-CHANGERS in mijn leven en wat hou ik ervan

Ik ga hier wekelijks weer de hoogtepunten van mijn voorbije week neerpennen in de format “Weekboek van een CHANGER”. Door dit neer te schrijven sta ik er versteld van hoeveel positieve dingen ik beleef en omringd ben door zoveel mooie mensen. Het is leuk om daar wekelijks even bij stil te staan door te schrijven. Hopelijk inspireer ik ook jou om hetzelfde te doen.

Maandag was het letterlijk een harde landing. Ik moest ik met beide voeten stevig op de grond aarden bij mijn terugkeer van een hemels weekend met ATL, Association of Transformational Leaders. Zoveel interessante, inspirerende mensen mocht ik ontmoeten. Ken Honda, auteur van 190 bestsellers en geldexpert was helemaal van Tokio gevlogen om er bij te zijn. Zijn humor zal me steeds bij blijven, zowel tijdens gewone gesprekken maar ook tijdens de workshop ‘Creating happy money and manifesting abundance in your life’  waar hij de zaal een andere moneymindset leert. Stichter en soulmother Marie Diamond wil ik bedanken voor de manier waarop ze met haar members omgaat. Zij ziet het potentieel in elkeen van haar leden, zo ook in mijzelf. Maar ook Lily Patrascu zag dat. Amai ik was bijna in een positieve shoq toen ik het filmpje op Linkedin zag dat zij over mij en mijn naam op postte.

Met Ken Honda bij ATL Met Lily

 

Raar maar waar, maar ook woensdag voelde ik me niet zo lekker terwijl ik naar de live dag bij  Cindy Vranken had uitgekeken. Kwam het door de eerste eerste meditatieles die ik de avond ervoor had gevolgd bij transformatiecoach en co-CHANGER Els Lightness? Ze had haar cursisten verwittigd dat we de dag nadien eventueel wat ongemakken zouden kunnen ervaren. Voor één keer luisterde ik niet naar mijn lichaam want ik voelde dat ik toch naar Cindy’s live dag moest gaan. En wat was een prachtige dag. De zon scheen de hele dag. Ik connecteerde met zoveel mooie zielen. Met Gonnie xxx boekte ik al meteen een consult op 9 mei, ze kreeg al zovele boodschappen van Wim en op zijn geboortedag wil ik mij helemaal met hem verbinden. Met Margot heb ik in juni een afspraak, haar emailadres zegt alles winst…. Checken. Voor Cindy zelf  stuurde ik de dag nadien een persbericht uit rond Moederdag, en kijk VTM nieuws gaat haar volgen met Kimya.

Donderdag ging een mogelijke locatie voor de CHANGE-Day van 2/2 bezoeken. Wil jij er graag bij zijn? Zeet je dan zeker op de wachtlijst. Ik voel dat er 60 mensen gaan zijn.

Heerlijk evalutie gesprek gehad met co-CHANGER Bart Bollen waarvan ik de superlatieven  altijd ga herinneren: “Zo blij dat ik co-CHANGER ben geworden”, “Vreugde, Vrolijkheid, Blijheid, positief verrast” en nog van dat kaliber. Bart hernieuwt zijn lidmaatschap en prompt plande ik 2 interviews in met hem.

De maandelijkse Co-CHANGER in de kijker was op 5/5 met Nancy Swerts die ons haar Miraclebox voor méér bewustwording en positieve mindset uit de doeken deed. Heerlijke verbinding. Ook jij kan er maandelijks mee van genieten. Maak je dan wel even lid van de gratis community.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x