fbpx

De verbinding blijft

24 jaar heb ik je mogen kennen. Deze ochtend werd ik getrakteerd op een prachtig en overvloedig vinkenconcert tijdens mijn dagelijkse yoga in de tuin. Altijd een teken voor mij dat je bij me bent. Ik werd er instant blij van maar ook laat ik de emoties toe die er ook zijn omdat ik weer je sterfdag herbeleef.
Deze namiddag staat er een interview gepland met Martine Debaeke voor DoodGelukkig. Je zal ongetwijfeld weer aanwezig zijn. Ben benieuwd op welke manier je het me gaat laten merken. We blijven verbonden pa.
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x