fbpx

Het verschil tussen een blik-opener en een in-blikker.

Nu ik mijn in-blikkers aan het inblikken ben, kreeg ik van sommige CHANGERS de vraag waarom ik mijn eerste online product in-blikkers noem en niet blikopeners.

In-blikker versus blikopener

Het eerste hoofdstuk van mijn boek My CHANGE heet “mijn blikopeners”. jij hebt er ook; niet alleen in de keukenlade maar evengoed op je levenspad.

Een blikopener is iemand die je een onbeslagen spiegel voorhoudt waardoor het blik in jou opent en er naar buiten treedt wat zichtbaar mag worden. En precies hiermee ga je aan de slag. Zie het als een ingrediënt waarmee je een onbekend gerecht gaat bereiden, een nieuwe stap in je leven.

Denk ’s even na:

wie zijn op dit moment de blikopeners in jouw leven?

En wat doe je met het ingrediënt dat uit jouw blik tevoorschijn komt?

Ahaaaa!

Een in-blikker is het gevolg van een blikopener die zijn werk goed heeft gedaan. Het ingrediënt waarmee je je nieuwe gerecht op smaak wil brengen, komt via allerlei recepten tot bij jou. Je wikt en weegt hoe je het nu het best gaat gebruiken.

Alsof de wet van synchroniciteit ermee gemoeid is, krijg je van alles op je pad: quotes, boeken, workshops, trainingen, online producten. En ze hebben allemaal een en dezelfde boodschap. Hoe pak je dat ontblote levensthema nu gedecideerd aan?

Je komt tot vele inzichten waarvan er een of meerdere je specifiek aanspre(e)k(en)t; je voelt je er tot aangetrokken. Zodra je er ook actief iets mee doet, ben je dankbaar dat je er je eigen ding van hebt gemaakt en … je blikt ze in. Dàt is een inblikker.

Begrijp je wat ik bedoel? Is het verschil tussen een blikopener en een in-blikker nu wat duidelijker?

Koude en warme watertjes

Sinds de start van mijn magazine doorzwom ik ongelooflijk veel watertjes. Jezus, wat zette het leven allemaal op mijn pad om mijn missie helder te zien…                      Maar evengoed kleurden mensen mijn persoonlijk leven. In die 8 jaar zag ik vele blikopeners passeren. Vele die makkelijk het blik openden, andere die stroef draaiden en waar ik wat hulpmiddelen voor nodig had.

Dankbaar ben ik hen, omdat ik daardoor heel wat eigen in-blikkers verzamelde die misschien ook voor jou een keerpunt zijn. Omdat ze me lieten groeien, me scherpstelden, mijn leven moeitelozer maakten en mij in balans brachten.

Ik deel mijn in-blikkers graag met jou, ze vormen mijn eerste online product. Het zijn er 8 in een reeks.

Hoe begin je in te blikken?

Via een persoonlijk mailtje krijg je 8 filmpjes met begeleidende tekst: twee per week. Elk filmpje bevat een aantal opdrachten om jouw blik op een zachte manier te openen. De eerste 8 blikopeners bestel je vanaf vandaag tot en met vrijdag 13 april tegen slechts 35 euro. Vanaf dan wordt de prijs 53 euro.

Voel je het kriebelen om jouw blik te openen met behulp van mijn ingeblikte ervaringen? Schrijf dan nu 35 euro over op rekeningnummer xxxxx. Je ontvangt je eerste in-blikker met opdrachtjes op 13 april. Tot en met 13 mei krijg je er wekelijks 2.

Wil je je ervaring live met me delen?

Ik plande 2 ontmoetingsmomenten. Hou je agenda alvast vrij op vrijdag 9 juni (Herent) en woensdag 8 augustus (Knokke)

‘s Proeven hoe zo’n gefilmde in-blikker smaakt? Hier vind je 4 voorbeelden.

Ziezo, ik kijk er nu al halsreikend naar uit om je te blij te maken met mijn in-blikkers!

Weet dat er veel moois op je w8!

Tot gauw!

Liefs, Gina

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x