fbpx

Hoe ik omging met Wim zijn ziekte en dood vertel ik in het interview met Froucke van der Lijn

Aankondiging online congres “Kanker en Bewustzijn”
In 2021 en begin 2022 organiseerde Froucke van der Lijn haar eerste twee gratis online congressen over Zelfgenezing, thema kanker. De vele gesprekken met artsen, therapeuten en ervaringsdeskundigen werden heel positief ontvangen. Inmiddels werden de video’s meer dan 42000 keer bekeken, dat toont de grote interesse in een andere zienswijze en genezingsmethodes aan. Net voor de zomervakantie, vind het online congres opnieuw plaats. De titel is: Kanker en Bewustzijn.

De congresperiode is dinsdag 12 tot en met zondag 17 juli 2022
Ook ik ben 1 van de sprekers deze week. Naast mijn interview zijn er vele andere sprekers die ook aan bod komen. De inhoud gaat over een andere kijk op kanker, de weg naar gezondheid, behandelingen, de invloed van de omgeving. Het komt allemaal aan de orde in dit 6-daagse unieke online congres. De deelname is gratis. Jij kunt je hier opgeven: www.zelfgenezingscongres.nl

Daar vind je ook alle informatie over het congres en een overzicht van de sprekers.

Door je in te schrijven, word je automatisch op de hoogte gehouden. Als je anderen weet voor wie het ook interessant is, dan kun je deze mail doorsturen.

Een andere interpretatie van ziekte
Voor sommigen zal deze informatie nieuw en mogelijk confronterend zijn en moeilijk te accepteren. Anderen hebben het altijd al geweten en zien bevestigd wat ze zelf al dachten. Het is 180 graden omdenken van wat we hebben geleerd.

Hoe gaat het congres in zijn werk?
Gedurende de congresweek krijg je elke dag een email. Daarin staan de links naar een aantal interviews. Deze interviews staan die dag gepubliceerd. Je kunt dus elk interview 24 uur lang gratis bekijken. De interviews duren ongeveer 1 uur.

Een eerste indruk
.
Hier alvast een voorproefje van het interview met mij: https://vimeo.com/726006332

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x