fbpx

Mensen met gouden handen

Zoals ik al in mijn boek aangaf is een massage het grootste cadeau dat ik aan mezelf geef.  Als ik een beperkt budget over houd om aan mezelf te besteden en ik moet kiezen tussen een extra jurkje of een massage dan kies ik zonder twijfel voor de massage. Hoe deugddoend dat is, heb ik in overvloed mogen ervaren tijdens de detoxweek bij Carla Van Dijck.

Pieter en Dieter waren daar voor mij de twee mannen met gouden handen. Ik voel mij zo dankbaar voor de manier waarop Pieter zich 200% gaf om mijn schouderpijn te verlichten. Het was eerder een reis die ik beleefde door de vele  beelden die ik zag : een begrafenis, een mooie blauwe ketting met één witte parel in het midden, een kleurenoase van oranje met blauw, een zwarte lederen rugzak met blauwe stiksels en dan nog een kano die dreef op een rivier in het regenwoud. Pieter vroeg me regelmatig wat dit met me deed, of ik er iets bij voelde.

Neen, ik voelde er absoluut geen emoties bij maar genoot zeer intens van die momenten die goud waard waren.

Dieter dan pakte het anders aan, maar daar ga ik het een andere keer over hebben.

Lieve lezer, heb jijzelf ook mensen met handen van goud rondom jou?

Of wie weet heb je zelf wel van die gouden handen?

Ik vraag me tijdens zo’n massage altijd af of diegene die masseert evenzeer geniet als ik? Wil je even delen hoe kostbaar jij jouw ontspanningsmomenten vindt?

Als ik 8 reacties krijg, l8 de dag mij tegemoet.

Neem de teugels van je leven in handen om ontspanning te beLEVEN.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
An De Coninck
An De Coninck
6 jaren geleden

Hallo Gina, we zagen en spraken elkaar al 2 keer bij de yoga-sessies. Je artikel van mensen met gouden handen spreekt me aan. Als het eens.past kunnen we daar mss ns wat dieper op ingaan bij een volgende ont-moeting. Ik ben enerzijds zelf kinesiste en anderzijds ga ik ook geregeld naar kinesisten en osteopathen. En ja ik kan genieten van allebei, zowel het geven als het ontvangen…

We are the CHANGE
1
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x