fbpx

Mijn Pay it forward- webwinkeltje

Ben jij al aan het rondkijken naar kerstcadeautjes ? Genoodzaakt op het wereldwijde web? Dan adviseer ik je om zeker ook eens langs te gaan naar mijn webshop.
Dit om 3 redenen:
  1. Je vindt er ‘andere’ dingen, uiteraard te maken met CHANGE. Van inspirerende boeken en cd’s tot edelstenen, een 8-weken training, yoga-verwenarrangement, en nog zoveel meer. Mijn eigen dingen zoals mijn boek en de daaraan gelinkte onlinetraining maar ook de mooie dingen van in het winkeltje in the House of CHANGE.
  2. Bij aankoop krijg je er een 2de product bij, jawel een extra product om weg te geven. Liefst aan iemand die niet op je cadeautjeslijst staat. Iemand die je misschien niet goed kent maar waar van wie je weet dat hij/zij alleen is, het moeilijk heeft, ziek is, pas iemand verloren heeft etc. Kortom je krijgt van ons een 2de product waarmee je een onbekende blij maakt.
  3. Iedereen die iets koopt, het is gelijk wat, nodig ik gratis uit op de virtuele huiskamerlezing rond mijn boek MY CHANGE, op zaterdag 2 januari om 14u. Het leuke is dat je mee het thema van de lezing mag bepalen. Meer info krijg je na je aankoop.
Ik doe uiteraard zelf ook mee aan deze Pay it forward actie. Ik heb zoveel ideëen, zoals bvb. in de buurt een CHANGE-magazine in de brievenbussen droppen met de boodschap ‘Je bent niet alleen’. In een volgende blog zal ik het erover hebben.
Kom zeker regelmatig eens een kijkje nemen in de webshop want hij wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe dingen. Lukt het je niet om online te betalen dan schrijf je het bedrag over op rekening nummer BE02 7340 2918 0740 van CHANGE THE WORD BVBA met de productomschrijving als mededeling.
Ik wens je alvast een mooie afronding van 2020 en wie weet zien we elkaar op de 2de dag van het nieuwe jaar om 14u? Alvast bedankt voor je bezoekje aan mijn winkeltje met’ andere dingen’.
And don’t forget to… ‘Pay it forward’! ?
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x