fbpx

Zondag 2 juli – een dag om nooit te vergeten

Lieve lezers,

Zondag 2 juli 2017 zal ik eeuwig blijven koesteren door de start van 2 nieuwe creaties:

Delen.

Ik kies ervoor om geen ellenlange, diepgaande stukken te schrijven maar wel om bijna dagelijks dingen te delen uit mijn leven. Ik wil Jou, lieve lezer, inspireren met My CHANGE. Op mijn weg naar verandering maak ik immers zo ontzettend veel mee, leer ik nog elke dag bij en ontmoet ik zoveel inspirerende mensen en dat wil ik graag met jou delen, maar alleen als je spontaan naar me toekomt.

Ik ga deze stukken niet via sociale media delen want daarvoor vind ik de informatie iets te persoonlijk en te intiem.

Vandaag deel ik graag twee ervaringen.

Samen inspireren.

Ik breng jullie heet van de naald een sfeerverslag van Yoga @ Zeebrugge Beach. De ochtendstond had goud in de mond. Om 5u30 ’s ochtends, waren er toch 9 mensen gekomen ondanks de slechts weersvoorspellingen. Zowel het ontbijt als de yogales zijn doorgegaan, daar sta ik op.

Reacties van de aanwezigen kan je hier morgen lezen.

Deze gezamenlijke ervaring heeft hopelijk een kleine “change” gebracht bij de aanwezigen en dan voel ik mij vervuld!

Bewust genieten.

Ik maak jullie ook graag deelgenoot van mijn detoxretreat met Carla Van Dijck van Enjoy Vitality, waarvan ik nog steeds de positieve gevolgen ervaar.

Enjoy Vitality is de parel tussen het detox-aanbod en gericht op ondernemende dames. De liefde waarmee Carla en haar team omgaan met de deelnemers is hartverwarmend. De manier van ons met elkaar te verbinden de eerste avond inspireerde me enorm om ook iets soortgelijks te doen op kleinschalige CHANGE-events. Onze intenties werden gebundeld in 1 groot doel en bekrachtigd door het aansteken van een Noveenkaars waarvan de vlam pas op het einde van de week bij de evaluatieronde werd gedoofd.

 

Veel van de dingen uit het ochtendritueel dat ik al jaren toepas vond ik terug in Carla’s programma en dat is een fijne ontdekking. Ik laat je even meekijken en nodig je uit om mee te doen.

  • Ik ga dauwtrappen en ren mee met mijn hond en trouwe metgezel Lola.
  • Op mijn nuchtere maag drink ik lauw citroenwater met kurkuma (zeer ontstekingsremmend) en kaneel (mijn bloed heeft een iets te hoog suikergehalte).Carla raadt trouwens aan om voor het drinken van je citroensap een goeie eetlepel in te nemen met plantaardige omega 3 + lijnzaadolie, wat de gal- en leverwerking in gang zet. Dit staat op mijn “to do”-lijstje maar ik kwam er nog niet toe

Vraagje aan jou lieve lezer: Wat is jouw ochtendritueel? Wat doe jij in je ochtendritueel waarvan je weet dat het je veranderd heeft in positieve zin? Als ik 8 reacties krijg, l8 de dag mij tegemoet. Geniet bewust en je zult inspiratie vinden.

Wat zou ik het fijn vinden om
reactie te krijgen, ik hoop op een 8-tal 🙂
Gina

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda
7 jaren geleden

Veel succes met de nieuwe blog Gina! Mijn dagelijks ritueel is wakker worden en bewust in die energie van het wakker worden blijven. Na het slapen ben je immers even helemaal zonder patronen en dat vasthouden doorheen de dag lukt beter als je er ’s morgens onmiddellijk mee begint.

PAUL MEERT
7 jaren geleden

Mooi bijzonder mooi Gina…Dacht meteen aan DIG (Delen, Inspireren, Genieten), doch als ik jouw foto zag misschien nog beter DIVE (Delen, Inspireren, Verbinden en, indien nodig, het Verleden Vergeven…;-)
Mijn ochtendritueel: niet uit bed springen, doch eerst even nagenieten, en dan, en dit al meer dan 26 jaar, duiken in de les van de dag in Een Cursus in Wonderen, wetende dat je dan Verbonden bent met heel veel gelijkgestemde mensen, die dit diezelfde dag wereldwijd ook doen… ,

Hilde Van Der Wilt
Hilde Van Der Wilt
7 jaren geleden

Dank voor je inspirerende woorden . Ik ben momenteel nog je boek aan het lezen en ervaar af en toe een ‘aha’ moment , alsof het zo moet zijn dat ik dit mag lezen .
Mijn begin van de dag is nog liggend in bed dankbaar zijn voor de nieuwe dag en een positieve wens ‘denken’ om die dag te begeleiden . Ik leerde de wet van aantrekking kennen en probeer zo meer open te staan voor positieve gebeurtenissen en mag beleven dat er daardoor ook meer positiefs op mijn weg komt . Ik wens jou ook positieve energie toe .

We are the CHANGE
3
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x