fbpx

Momentje, eerst een complimentje op Complimentendag

1 maart is altijd een bijzondere datum geweest in mijn leven. Zo startte mijn allereerst baantje ooit op 1 maart.  En in 2010 startte ik mijn zielsproject CHANGE think positive en op 1 maart Complimentendag.

Vandaag reflecteer ik graag even terug op de voorbije 8 jaar met niemand minder dan Nathalie Arteel van de Arteelgroup. Nathalie ondersteunde in 2013 Complimentendag wat resulteerde in een prachtige samenwerking met bpost waardoor iedereen een gratis complimentenkaartje kon posten.

Geniet je even mee van het inspirerende gesprek met Nathalie?

Sinds de start in 2010 volgden er schitterende acties  : zoals steeds het geval is bij mij, in het eerste jaar alleen, daarna jaar na jaar met steeds groeiende partners

Kijk maar eens op het My CHANGE Youtubekanaal waar de acties gebundeld staan. Ik ben er eigenlijk wel fier op en ga mezelf nu hiervoor nu eens een compliment geven 🙂  Van dit filmpje word ik steeds instant blij:

in 2013 vervoegden John en Luc zich en werd de vzw Complimentendag opgericht. Anno 2018 zijn de smurfen die het uithangbord en dit is de verdienste van de heren. Door de klierkoorts van afgelopen jaren was mijn bijdrage in en aan de vzw niet zo groot. Dus bij deze een gemeend compliment voor de smurfencampagne die het super goed doet in de scholen. Kijk maar http://www.complimentendag.be

Mensen complimenteren zit er bij mij ingebakken, ik kan zeggen dat het zelfs een gewoonte is geworden. Hoe vaak  begin ik niet een mail  met de slagzin ‘momentje, eerst een complimentje”, of in mijn speeches, vergaderingen, workshops dat ik ermee start of eindig.

Vorig jaar wilde ik iets speciaals doen, aan mijn  FB-vrienden vroeg ik welke song hen de meeste positieve vibes bezorgt? Maar liefst 50 vrienden reageerden met prachtige songs. Die massale respons bracht een broedmoment bij mij  teweeg. Ik  wilde deze friends verrassen met een compilatie van  50 songs waarin hun song zat verwerkt!. Zoiets is toch een verrassend cadeau vanuit het hart dacht ik en ging ermee aan de slag…Fotograaf en dj David van de Vyver zette er mee zijn schouders onder en op 1 maart 2017 om  00:00 zette hij een prachtig compilatiefilmpje met beeld en geluid op Youtube…Helaas, na 30sec werd het met een rood kruis erdoorheen afgevoerd. We hadden geen rechten onderhandeld. Tja, het ging ons enkel om de intentie….

Dit jaar stak ik er vorige week toch weer even wat tijd in, je weet maar nooit dat de goden ons goed gezind zouden zijn. Dit jaar probeerden we het via FB om het filmpje te posten, nu werd wel het beeld zichtbaar maar niet het geluid. Dan maar geen filmpje waar de intentie zooooo zuiver en puur was. “Als je nu eens gewoon alle liedjes oplijst via een  afspeellijst op Spotify” suggereerde de 16-jarige Luna?  En dit is dan het resultaat, zonder alle franjes maar wel waar het om gaat: 50 positieve songs die mijn Facebook vrienden tipten,  die ook jij vandaag kan beluisteren op Complimentdag:

Terwijl je aan het genieten bent van deze inspirerende muziek mag je mij ook laten weten wie jij vandaag zeker een gemeend compliment gaat geven. Als je goed de reden omschrijft waarom zodat mijn hart wordt geraakt nodig ik jullie misschien uit voor het eerstvolgende inspirerend gesprek zoals ik dat deed met Nathalie Arteel.

Ik kijk uit naar je reactie.

Geniet van alles, van het geven en van het ontvangen van vele  complimenten.

Wie weet tot gauw in the house of CHANGE in Herent?

Positieve groet,
Gina De Groote

PS: Schrijf je nu in en ontvangt 8 weken lang een My CHANGE-tip.

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x