fbpx

Gratis online huiskamerlezing op 11/11 om 11u

Deze tijd van het jaar is het begrip ‘de dood’ alom aanwezig. Je zal er in de media niet naast kunnen kijken. Deze periode is voor mij zeer speciaal. Zes jaar geleden leefde mijn man nog. Op Allerzielen ging hij over. Ik krijg veel de reactie dat ik daar zo goed mee kan omgaan. En hoe ik dat doe? Uiteraard mis ik mijn man enorm maar ik kan zijn dood plaatsen. Ook toen hij nog leefde verdiepte ik mij in de cirkel van het leven, en daar horen geboorte en de dood bij.
Misschien wil jij je daar ook méér in verdiepen om de dood beter te begrijpen.  Dan heb ik 2 aanbiedingen voor jou:
1. Mijn boek My CHANGE dat exact 1 jaar na Wim zijn dood verscheen. Het schrijfproces was een heuse rouwverwerking. Ik draag het boek op aan Wim  en doe een leuke en gepaste actie voor mensen die mijn boek kopen vanaf vandaag. Op 11/11 om 11u organiseer ik een gratis online huiskamerlezing rond het hoofdstuk over mijn Wim, mijn andere kijk op de dood. Het is een 1ste keer dat ik een online lezing geef en geef graag de primeur aan de kopers van mijn boek. Na aankoop van het boek krijg je een mail met de praktische informatie.
Ja, stuur me het boek ‘My CHANGE’!
2. Duo-pakket CHANGE-magazines met speciaal dossier “Een andere kijk op de dood’. Zes jaar lang gaf ik CHANGE magazine uit met in elke editie steeds een speciaal dossier. Ik heb er nog  aantal met het speciale dossier ‘Een andere kijk op de dood”. Ze zijn tijdloos en actueler dan ooit. Een greep uit de wat er aan bod komt: de dood als feest in culturen, hoe leer je sterven, getuigenissen over een BDE-ervaring, er is leven na de dood,  verlies van een kind en zo veel meer.
Wie dit duopakket koopt en ook graag gratis de online huiskamerlezing bij wil wonen is ook zeer welkom.
Ja, stuur me het duopakket magazine!
Tenslotte nog iets over mijn blog, die  staat ook in het teken van leven en dood. Daarin heb ik het over mijn grootmoeder die zelfmoord pleegde toen mijn moeder zwanger was van mij. Doe zeker de oefening die onderstaan staat. En op 2/11 publiceer ik er een opdragen aan mijn man.
Wie weet zie ik je op 11/11 om 11u voor de online huiskamerlezing? Zoniet, dan zeker tot een volgende keer?
PS: Klik hier door om gratis de 8 tips van Gina te ontvangen.
Met positieve groet,
Gina De Groote
CHANGE-maker blad • boek • community • house • workshops • groeitraject
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x