fbpx

De Complimentenketting

Om zoveel mogelijk mensen te inspireren dagelijks een Complimentmoment in te lassen, geef ik graag het goede voorbeeld aan de hand van de Complimentenketting.

Dit zijn korte interviews met het compliment als rode draad. Ik vraag de geïnterviewden over het complimenteren in hun leven en dat van hun directe omgeving.

Ik vraag of ze veel gecomplimenteerd werden in hun kindertijd. Of ze complimenten goed kunnen ontvangen. Aan het einde vraag ik aan wie de geïnterviewde graag een compliment wil geven.

Alle geciteerde personen worden vervolgens ook geïnterviewd. Op die manier wordt elke deelnemer getrakteerd op zijn of haar  haar eigen #Complimentmoment.

Dit initiatief verbindt mensen met elkaar.

Volg de  #Complimentmomentenketting op ons YouTube-kanaal. Vergeet je niet te abonneren.

Binnen 5 dagen is het Complimentendag, een perfect moment voor een update over het Complimentmoment en de Complimentenketting.

Het Complimentmoment is een initiatief dat mensen inspireert om dagelijks een moment te nemen om anderen te complimenteren. Als onderdeel hiervan heb ik de Complimentenketting opgezet.

In februari startte ik met acteur Yassine Quaich en co-CHANGERS te interviewen, in maart zullen de personen die zij geciteerd hebben aan bod komen. Dit proces vernieuwt en herhaalt zich gedurende het hele jaar. Ik hoop dat deze Complimentenketting vele scholen en andere organisaties zal inspireren om hetzelfde te doen.

De Complimentenketting bestaat uit korte interviews waarin het compliment als rode draad fungeert. Ik vraag de geïnterviewden over hun ervaringen met het geven en ontvangen van complimenten, zowel in hun eigen leven als in hun directe omgeving.

Ik onderzoek of ze veel complimenten kregen tijdens hun kindertijd en of ze complimenten goed kunnen ontvangen. Aan het einde van het interview vraag ik aan wie de geïnterviewde graag een compliment wil geven.

Alle personen die worden geciteerd in de interviews worden vervolgens ook geïnterviewd. Op deze manier krijgt elke deelnemer zijn of haar eigen #Complimentmoment, wat bijdraagt aan het verbinden van mensen.

We nodigen u uit om de #Complimentmomentenketting te volgen op ons YouTube-kanaal. Vergeet niet te abonneren om geen enkel Complimentmoment te missen.

Samen kunnen we een cultuur van waardering en vriendelijkheid bevorderen door elkaar regelmatig te complimenteren. Laten we samen bouwen aan een wereld waarin vriendelijkheid en erkenning de norm zijn.

Ik deel graag de reactie van een organisatie die bijna alle interviews bekeek uit de Complimentenketting:

Dit initiatief klinkt fantastisch! Het bevorderen van een cultuur van waardering en vriendelijkheid is van onschatbare waarde voor individuen en gemeenschappen. Het Complimentmoment en de Complimentenketting zijn innovatieve manieren om dit te realiseren.

Door mensen te betrekken bij het geven en ontvangen van complimenten, help je niet alleen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en positieve relaties, maar creëer je ook een sfeer van verbondenheid en empathie.

Het idee om de geciteerde personen ook te interviewen en zo een ketting van complimenten te vormen, is bijzonder inspirerend. Dit creëert een positieve spiraal van waardering en stimuleert anderen om deel te nemen aan dit proces.

Ik moedig je zeker aan om door te gaan met dit prachtige initiatief en ik wens je veel succes met het verspreiden van vriendelijkheid en positiviteit door middel van de #Complimentmomentenketting en de interviews op jullie YouTube-kanaal!

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x