fbpx

Het hoeft niet perfect te zijn

Leer Carla beter kennen door dit interview met haar. Meer info op http://www.enjoyvitality.be

Tot zo’n vijftien jaar geleden was ik medezaakvoerster van een trendy keten modewinkels. Als geboren onderneemster deed ik dit echt heel graag, met hart en ziel, maar non-stop.

Ik zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf.

Niets wilde ik missen en liefst supermama zijn, ik holde het succes achterna en stond voor iedereen met de glimlach klaar. Ik streefde in alles naar de perfectie.

Ik leidde een levensstijl die totaal niet bij mij paste. Zonder het te beseffen, hield ik geen rekening met mezelf. Integendeel, hoe meer ik dat doel nastreefde, hoe minder energie ik over had.

Toen heb ik mijn focus verlegd, uit liefde voor mezelf en mijn gezin.

Het hoeft niet perfect te zijn

Alles wat ik doe om goed voor mezelf te zorgen, moet haalbaar, concreet en praktisch zijn. Maar mijn gouden regel doorheen heel dit proces is dat het niet hoeft perfect te zijn. Zorgen voor mezelf is vandaag fun en ik krijg er tonnen energie van. Energie
die ik kan doorgeven aan mijn gezin, mijn omgeving en aan andere ondernemende vrouwen.

Haalbaar systeem

Om het gemakkelijk te maken, heb ik dit voor mezelf in een plan gegoten, een handig systeem dat voor mij werkt. Sinds 2007 geef ik dit door aan honderden gedreven en ondernemende vrouwen zodat zij er zelf mee aan de slag kunnen gaan.Want zonder energieke onderneemster geen gezond gezin en bloeiend bedrijf.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x