fbpx

Manifesteren vanuit het hart aan het strand

Wil je het ook leren? Ik ben er mij dagelijks helemaal in aan het verdiepen.  Er zijn zoveel tips en tricks om het te doen lukken maar ik betrapte er mezelf op dat je moet blijven gefocust zijn.  IK mag me een geluksvogel noemen dat Veerle Schoetens en ikzelf de handen, of liever onze harten samen hebben verbonden om van het winterevent met Baptist een Ibora een succes te maken.  De allereerste soulstorm vond plaats aan de waterlijn op het Zeebrugse strand, en sindsdien horen we elkaar wekelijks met als doel, een overvolle zaal met allemaal gelijkgestemde geïnteresseerden die willen leren manifesteren vanuit hun hart.

Veerle was erbij in april en lees haar getuigenis van wat ze ervan vond:

Manifesteren en leven vanuit het hart:

“Toen ik in april 2017 op het seminarie van Baptist en Ibora in leuven was, kon ik werkelijk 1 zin de hele tijd herhalen:

“Dit moet iedereen gehoord hebben – Hier zou iedereen getuige van dienen te zijn!

Dit is zo’n een waardevolle, ik zou bijna zeggen, levensbelangrijke informatie, die we vaak een beetje vergeten zijn.

Het zit in ieder van ons, die kracht, die magie, maar weinig weten te weg om er te geraken: Het Hart is de weg.

Hier krijg je echt een kijk op hoe je dat kan, hoe we die connectie met ons hart kunnen leggen en/of versterken om een heerlijk leven te leiden.

Mijn leven is althans ‘verheerlijkt’, met sprongen vooruit gegaan sinds. Ik ben heel dankbaar dat ik dit seminarie heb mogen bij wonen!”

Wil je er ook graag bij zijn? schrijf je dan zeker in voor 25/09 want dan loopt de vroegboekkorting af, vanaf dan betaal je 175 euro ipv 150. Meer info vind je op www.manifesterenvauithethart.nl.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x