fbpx

Nieuwjaarswensen

In mijn community vroeg ik aan iedereen om hun nieuwjaarswensen te delen aan de hand van 3 vragen: Wat wens je voor jezelf, voor CHANGERS en voor de wereld. Ik deel graag met jou wat mijn antwoord was:
  1. ik ben sinds mijn verjaardag wat aan het sukkelen met mijn gezondheid, een oververmoeidheid die blijft duren dus wens ik mezelf een super gezondheid toe
  2. voor alle CHANGERS hier: dat we elkaar veel beter mogen leren kennen, ons met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen. Dit door te reageren op elkaars berichten, maar ook durven vragen te stellen, wie weet is het antwoord veel dichterbij en moet je niet altijd ver te gaan zoeken. Voor de CHANGERS die hier nog geen lid zijn blijft mijn wens eigenlijk het motto sinds 2010: Together we change this world!
  3. voor de wereld wens ik dat mensen hun eigen kracht gaan ontdekken, gaan kiezen wat hun daarin helpt en ondersteunt en niet voor angst te kiezen. Een grote hulp is daarin kiezen welke informatie je in je cellen opslaat. Kies je voor angst van buitenaf of voor vertrouwen in jezelf.   

Wil je graag lezen de nieuwjaarswensen van andere CHANGERS lezen? Dat kan op www.wearethechange.be en in de Wearethechangecommunity

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x