fbpx

Ik kijk er zo naar uit…

Maandag – De maandelijkse  workshop ‘CHANGERS voor CHANGERS” voorzien bij iele en barbele*  werd in overleg verplaatst naar het Winterverbindmoment dat op 20/12 en  niet op 21/12 plaatsvindt. Allle andere Verbindmomenten gaan door op de dag dat het seizoen verandert dus 21/3, 21/6 en 21/9. Maar omdat ik jarig ben op 21/12 en ik dit sinds jaren vier met mijn gezin hou ik deze traditie aan en mijn lieve Co-CHANGERS hebben daar alle begrip voor.

Dinsdag –  Om de 2 weken krijg ik een poetsman die me komt helpen met de dingen die ik niet graag doe en hij wel. Osama komt uit Egypte en is zeer geïnteresseerd in wat ik doe. Alle spirituele boeken die hij ziet rondslingeren (werkelijk overal liggen er, waar ik vertoef sla ik er één open en die bladzijde voelt als een boodschap. Ik verschoot me een ongeluk toen hij mij voorstelde mij te connecteren met een Egyptische schrijver die bevriend is met. niemand minder dan …..Paulo Coelho. Wordt vervolgd..

Woensdag – Een baaldag hoort er soms bij en dan kan je niets anders doen dan naar lichaam luisteren. Zo was ik ’s avonds ook niet aanwezig op de zoom met de mooie zielen van ATL: Association Transformational Leaders

Donderdag – Vanaf vandaag staat het WinterVerbindmoment met de betalende leden met stip in mijn agenda.  Als verbindingsmoment tijdens de opening voorzie ik een verkorte playlist van de songs waarop zij het leven vieren. Bij deze een compliment aan Fabina van Halteren die mij hiermee technisch ondersteunt en aan Veronika Rutten die de mooie presentatie en Complimentenkaartjes maakte. Dat is de kracht van  een hechte community, elkaar ondersteunen.

Vrijdag – Cindy Vranken nodigde mij uit om aanwezig te zijn om haar live dag waar ze haar leeuwinnen begeleidde om hun  doelen voor 2023 in detail uit te werken. Uiteraard deed ik mee,  Ik stelde er maar 3 voorop waar ik me helemaal ga op focussen.

Zaterdag – naar Zeebrugge om afscheid te nemen van de huurder die uitcheckte en zondag de nieuwe te verwelkomen. Het was bitterkoud dus een lange strandwandeling zat er niet in. Ik wil helemaal gezond het Winterverbindmoment kunnen hosten.

Zondag – Wat was ik k graag bij de reunie van het Festival van verbinding geweest maar soms moet je keuzes maken en je daar dan ook aan houden. 20/12 is zo belangrijk voor mij en wil in volle vorm zijn.

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x