fbpx

Dankbaar voor zoveel dankbaarheid

 

Maandag: Zoom met CHANGER Anke van Ommen en Inge Vanden Bergh, daarna op en af naar zee gereden om een nieuwe gast via Airbnb te verwelkomen

Dinsdag: Verbindmoment met de CHANGERS uit de CHangers-gids. Heerlijk voor hun dankbaarheid. Zo kreeg ik dit berichtje van aanwezige Nancy. 

Gewéldig, jij bedankt om dit alles te creëren voor ons. Ik ben net mijn dankbaarheidsboekje aan t invullen met mijn 10 zegeningen van vandaag en heb net geschreven hoe dankbaar ik ben dat ik jou ontmoet heb en voel hoe ik samen met jou en jouw community zóvelen op een positieve manier zal mogen inspireren om zo een betere wereld te helpen creëren…????

Woensdag: Maandelijks organiseer ik een Zoom rond het Complimentmoment voor de 23 Complimentors, samen evalueren we het complimenteren: geven en ontvangen maar ook jezelf complimenteren. 

Donderdag: lunch met Lisbet in de Kaminsky in Leuven – “Oude liefde roest niet” zette ik onder onze selfie…

Vrijdag: Soulstorm en soulwalk met Katherina, dankbaar voor haar mooie testimonial

Zaterdag – Soulstorm  met Anja – ook dankbaar hoe  Anja haar ervaring samenvatte

Zondag – is mijn Social media-dag, in de flow – op mijn manier – Mijn dochter haar poedel Koffeetje op bezoek  

 

Getuigenis van Katherina over haar soulstorm :

 

Ik vind jouw aanbod Soulstormen helemaal passen bij jou. De manier waarop je het opbouwt, ook de connectie die je opbouwt met ‘alles wat er op het moment aanwezig is, in de natuur, in jou en mij vind ik vernieuwend. Ik voelde een intense  connectie.  Hoe je mij  op een andere manier leerde naar antwoorden zoeken,  helemaal verbonden met de natuur. De vragen die je stelt tijdens de wandeling, de stiltes die je inlast,  de vele tips die je geeft. Er zijn zovele haakjes die je op verschillende manieren aanbiedt. De schrijfoefening in het moment zelf met een koffietje. Dit was een super ervaring.

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x