fbpx

YOGinA is geboren

Plots had ik het, ik was al lang aan het broeden wat en hoe ik mijn concept met yoga zou noemen. Er zijn immers al zooooveel yogacentra en yogateachers dat ik een verschil wilde maken. En voilà, hoe simpel kan het zijn….YOGina! Ik ben trots op de naam maar ook op de inhoud. Het gaat immers om méér dan yoga alleen.

Wat houdt YOGina exact in? Ik zei het hier al eerder dat ik niet de klassieke yogateacher ben. Wel ben ik een creatieve geest die steeds naar een meerwaarde zoekt, ben ik een goede luisteraar, ontvang ik graag mensen, deel ik graag mijn ervaringen al dan niet met een hapje en drankje. Wel dit allemaal zit vervat in YOGiNA. Ik verklaar me nader :

  • de yoga met zonsopkomst was aan zee een succes, mensen kwamen er speciaal uit Nederland voor naar Zeebrugge. Dus ga ik bij mijn terugkeer naar Herent in the house of CHANGE yoga geven met zonsopkomst en zonsondergang. Niet wekelijks maar maandelijks. Met zonsopkomst zal steeds de 1ste zaterdagochtend van de maand zijn, yoga met zonsondergang elke laatste maandagavond van de maand.
  • aanwezigen worden  tijdens hun relaxatie getrakteerd op een quote of tip uit mijn boek dat ik hen voorlees. ZIj kiezen, ik lees, het blijft me vewonderen hoe juist dit steeds klopt.
  • na de les is er mogelijkheid om nog samen te ontbijten of samen een slaapmutsje te drinken.
  • de les of ik noem het eerder de beleving duurt ongeveer anderhalf uur maar er zitten ook langere sessies in de pipeline.

Zo geef ik tijdens het weekend van 9-10 september in Zeebrugge een YOGinA dag die 8 uur zal omvatten. Van 7u tot 15u ga ik hen alles van mijn leven, van mijn ‘change”  delen. Want niet alleen yoga behoort tot mijn dagelijkse voeding, maar zoveel meer. Alle lichamen zullen gevoed worden dat weekend.  Het fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele lichaam.

Voor wie interesse heeft geef ik al een paar data mee :

  • Zeebrugge : 29/08 om 19u, 03/09 om 06u45, 9-10/09 om 07u
  • Herent : zonsopkomst : 07/10 – 04/11 – 02/12 om 07u30
  • Herent : zonsondergang : 25/09 – 30/10 – 27/11* – 25/12*

Zie ik je binnenkort eens?

Namasté

Gina

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x