fbpx

Wil je ook graag worden wie je ècht bent?

Complimentenworkshops in the house of CHANGE in Herent georganiseerd door initiatiefneemster Gina De Groote

Ben jij wie je ècht bent?

Of leef je als een kameleon net zoals ik dat zovele jaren deed? 

Misschien heeft het met mijn evolutie (mijn synoniem voor leeftijd:-) te maken, maar ik vind leven en werken vanuit mijn ware kern heerlijk.  Voorbij is de tijd om mij steeds weer opnieuw te  willen bewijzen, en aan te passen. Letten op wat ik wel en niet zeg, niet voor mijn mening durven uitkomen, steeds te willen pleasen. Dit heb allemaal achter mij gelaten.

Ken jij ook dat gevoel?

Zijn wie je ècht bent is het heerlijkste gevoel ooit want je ziet jezelf graag. Elke dag lijkt een avontuur, omdat je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Dat geeft je kracht. Vanuit die kracht kan je er helemaal zijn voor de ander zonder iets aan  jezelf te moeten veranderen. Je luistert naar je intuitie en die geeft als vanzelf je grenzen aan.

Wil jij ook graag eindelijk worden wie je ècht bent? Lees dan zeker het hele artikel door.

Doe de test bij jezelf!

Wil je graag weten hoe het bij jou is gesteld?

Beantwoord dan onderstaande 8 vragen gewoon met een JA of een NEE.

 1. Heb je soms het gevoel dat je aan het overleven bent ipv voluit te leven?
 2. Bevind je je soms in een situatie waarin je hopeloos bent of je uitzichtloos voelt?
 3. Droom je ervan dat dingen moeiteloos gaan ipv dat eeuwige  trekken sleuren om iets tot een goed einde te brengen?
 4. Voel je je soms schuldig omdat je niet genoeg tijd schenkt aan je familie? Kat of hond? Of zelfs niet aan de mensen waarmee je samenwerkt?
 5. Hol je als een kip zonder kop door het leven zodat je de mooie dingen op je weg niet ziet?
 6. Vind je het jammer dat je niet meer bij de kleine verwonderingen stilstaat zoals een zonsondergang of een spontane lach die je krijgt van iemand?
 7. Wil je als vrouw zo graag vanuit het vrouwelijke leven en werken? En vraag je je af hoe je daarmee nu echt kan starten?
 8. Ben je je bewust hoe het woord MOETEN je woordenschat beheerst? Terwijl je wel weet dat je een vrij persoon bent en in alles de vrije keuze hebt. Maar hoe doe je dat dan?

Hoeveel keer heb je JA geantwoord?

Heb je 1 tot 4 keer JA? Dan ben je je goed bewust wie je bent.

Méér dan 4 keer JA? Wil je weten wie je ècht bent?

Voel je je  hier goed bij? Of zou je graag er graag iets aan doen? Iets waarmee je in een tijdspanne van 8 weken bewuster wordt van je situatie. Het is pas als je bewust van iets dat je er effectief ook iets kan aan doen. Als je tools krijgt aangereikt om te groeien naar wie je ècht bent, zou je er dan aan beginnen?

Als je antwoord hier ook een JA op is dan heb ik iets voor jou. Namelijk het groeitraject ‘WORD WIE JE BENT’ van 8 weken waarin ik met 8 personen terzelvertijd aan de slag ga.  Dit traject is een logisch vervolg op mijn boek My CHANGE.  

In dit boek beschrijf ik de zoektocht naar mijzelf die gepaard ging met vallen en opstaan.

 

Het programma dat je 8 weken kan volgen ziet er zo uit

 • 8 onbekenden, verbonden door eenzelfde doel, namelijk worden wie ze ècht zijn, in 8 weken!
 • dagelijks één van mijn persoonlijke tips&tricks,
 • wekelijks een video met begeleidende tekst en opdracht,
 • 3 live bijeenkomsten in Herent,
 • verbonden met elkaar en mij via Facebook.

Deze 3 live bijeenkomsten zijn zeer krachtig door de verbinding, uitwisseling, kwetsbaarheid en authenticiteit.

Van zodra er 8 deelnemers zijn bekijk ik met de groep  naar de meest geschikte data : voor de start, voor de tussentijdse evaluatie na 4 weken en voor een terug-blik-dag. Na de eerste bijeenkomst start het online-programma.

Place to meet is the house of CHANGE in Herent bij Leuven. Er is een gastenkamer voor diegene die graag blijven logeren.

Het resultaat na 8 weken

Ik garandeer je dat je na 8 weken het volgende gaat ervaren

 • Je staat meer in je eigen kracht en laat beïnvloeding van anderen daar waar hij hoort, bij hen dus
 • Je durft je grote droom boven te halen
 • Je hebt een andere kijk op alles, kortom je mindset is veranderd
 • Je komt meer en meer in je gevoel,
 • Je herontdekt wat intuitie is
 • Je ziet mensen als spiegels die je iets tonen, soms op een uitvergrote manier, de zogenaamde moeilijke mensen, noem ik in mijn boek ‘mijn AF-leermeesters’
 • Je wordt niet meer meteen boos of uit het lood uit geslagen bij een scherpe commentaar of opmerking
 • Je zoekt in alles de +, ook als het (l)even niet mee zit.

Wanneer is de start van dit traject?

Als er 8 inschrijvingen zijn starten we. Dan mail ik de 8 deelnemer om in overleg 3 data te prikken. Na ons eerste live ontmoeting start het online gedeelte. Na 4 weken zien we elkaar terug voor een tussentijdse evaluatie. Na 8 weken is de terug-blik-dag en ervaar je wat er effectief is veranderd.

Wat kost het?

8 personen – 8 weken – 3 live’s – 6 koffiebreaks met lekkers – 3 lekkere lunches – mijn boek My CHANGE – 8 magazines : dit alles voor  €440, dit is €7 per dag.

Wil je graag één van 8 zijn schrijf je dan hier in zodat je zeker bent van je plaats :

http://ginadegroote.be/product/experience-8-weeks-with-gina/

Een getuigenis van Véronique die op 45-jarige leeftijd eindelijk aan het worden is wie ze ècht is

Véronique Elsen was aanwezig op  de live ontmoeting van 1/9 in the house of CHANGE, lees haar verslag

“De begeleiding van Gina is fantastisch! “Waarom?

 • je voelt je helemaal veilig om gewoon jezelf te zijn met alles wat er is, ook je emoties
 • haar zeer milde manier om je vanuit het hart te begeleiden brengt je helemaal terug naar de essentie van je aard: je menselijkheid! Het doet je dus letterlijk ‘aarden’.
 • ik werd geconfronteerd met beelden uit mijn kindertijd die me deden voelen hoe natuurlijk ik in het leven stond als kind
 • het ontroerde mij om opnieuw in de kamer van mijn grootouders te zijn op een zondagmorgen met het geluid van de duiven op de achtergrond
 • ik werd meegezogen naar mijn kindenergie en mijn emoties kwamen los…emoties van nostalgie, warmte, mijn bron,…maar ook het besef dat ik niets meer hoef te controleren in mijn 45-jarige leven en écht genoeg waard ben om grootse dingen te doen zoals mijn maximale potentieel eindelijk gaan leven
 • bewustzijn: You have one life! Live it with passion & love! For yourself & others!

Thx, Gina, voor deze mooie ochtend waarin alle emoties er mochten zijn!

Véronique Elsen – Mindresetcoach www.mindreset.be

Wil je graag één van de 8 zijn?

Schrijf je dan snel in. Ik neem dezelfde dag nog contact met je op.

Tot gauw.

Gina De Groote
CHANGE-maker blad • boek • house • workshops • YOGinA • groeitraject

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x