fbpx

CHANGE tips van Michael Beckwith, ze zijn goud waard.

Heel dikwijls blader ik nog door één van de 25 edities van ‘mijn’ CHANGE magazines. Neen, niet met weemoed, spijt of verwijt maar met zeer veel trots, voldoening en gelatenheid.

In deze blog deel ik graag een aantal wijsheden van Michael Beckwith, hier in België bekend van de films The Secret en The Moses codes.

1.Stap niet in een slachtofferrol en geef de schuld niet aan een ander. Stel bij een crisissituatie jezelf enkel de vraag Wat wil het universum mij vertellen?wat is de les die ik hieruit kan leren?

2. Zoek het juiste gezelschap. Mijd mensen die steeds roddelen,  en zagen en iedereen van alles de schuld geven. Omring je door mensen met een visie en positiviteit.

3. Evolueer van positief denken naar affirmatief denken. Veel mensen denken wel positief, maar hebben onderhuids negatieve gevoelens. Het gaat niet langer enkel om de mentale wilskracht, maar ook om het positief voelen. Werkelijk voelen dat je in de stroom van het leven zit en dat je veilig bent. Van daaruit kan je een veld van mogelijkheden creëren.

4. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, blijf dan in het hier en nu en wees dankbaar voor alles wat je hebt. Ga niet meteen uit bed springen en je dag al helemaal overlopen. Wees even stil en dankbaar en besef dat jouw leven een betekenis heeft en deel uit maakt van dat groter prentje, van die prachtige vlinder die we met z’n allen aan het worden zijn.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x