fbpx

Vrijdag is het Lichtmis : Ik nodig je graag uit op een gratis pannenkoek

2 februari is het Lichtmis, overal ter wereld worden er dan pannenkoeken gebakken.  Dit om het lengen van de dagen te vieren. 8 jaar geleden koos ik deze symbolische datum voor de lancering van CHANGE think positive, een gedachtengoed  dat stelt dat alles twee kanten heeft, een positieve en een negatieve en dat je zelf de keuze hebt welke kant je kiest. (zie het lanceringsfilmpje). In 2010 gestart als een blad,  anno 2018  doe ik verder via de community, mijn boek, lezingen, workshops, the house of CHANGE.

Via social media wilde ik weten of er nog pannenkoeken worden gegegeten, het antwoord was unaniem positief. Ja mensen eten graag pannenkoeken. Ik broedde op het idee om de 8ste verjaardag te vieren met pannenkoeken. Hoe gaaf en gezellig zou het zijn om met zielsgenoten samen te genieten van een pannenkoek. Allemaal aan één grote tafel zoals in le Pain Quotdien, samen smullend  en filosoferend .

Een extra reden om samen pannenkoeken te eten is mijn ambassadeurschap van de campagne “30 dagen zonder klagen’.  “Als ik mijn opdracht op 2/2 nu ook eens link aan de pannenkoek, Lichtmis en onze verjaardag? dacht ik. En kijk,  aanstaande vrijdag valt het allemaal te beleven dankzij de medewerking van schitterende, positieve partners!  My favorite restaurant, de bar Louis,  sponsort met hun heerlijk pannenkoekendeeg, Java Coffee levert de infrastructuur voor de koffie, maandag weet ik wie de stroop, jam en andere extra lekkernijen bezorgt, en vele vrijwilligers voor onthaal en bakken kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Onze buur, de firma Grohe stelt hun parking open.

Wat moet je doen om er bij te zijn? Gewoon antwoorden op onderstaande 2 vragen :

 • wanneer kom je aanschuiven aanstaande vrijdag 02/02? :
  • van 16u tot 17u
  • van 17u tot 18u
  • van 18u tot 19u
  • van 19u tot 20u
 • welke drank drink je graag bij je pannenkoek?
  • koffie
  • thee
  • geen drank

Deze info mail je naar gina@mychange.be en je plaats is gereserveerd. Kijk zeker de dag zelf nog naar mijn oproep op de website en FB-pagina van ’30 dagen zonder klagen” en het gespreksonderwerp van volgende vrijdag is gekend:-)

ZIe ik je aanstaande vrijdag in the house of CHANGE in Herent?

Ik kijk er alvast naar uit.

Tot dan

Gina De Groote

Kijk ook eens op :

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x