fbpx

Meer over mijn verlangeloos verlangen met het CHANGE-platform.

Waaw Gina,
Wat een change.
Wat ben je veranderd.
Wat ben je krachtiger, gegronder, duidelijker, en nog veel meer geworden….  Zo fijn om te zien. Dit doet me goed aan mijn hart.
Ik wens je alle geluk en succes met het CHANGE- platform.
Ik denk dat ik een stukje ga bijdragen

Als zoiets binnenkomt in je mailbox voel je je gesterkt in je missie!

Nadat ik mijn ‘verlangeloos verlangen’ met CHANGE deelde met  de wijde wereld, kreeg ik zovele mooie reacties, voor mij een extra bewijs dat het  ‘meant to be is: het idee om een verbindende CHANGE-platform te realiseren. Verbindend omdat het door en voor CHANGERS zal worden gedaan.

Ben jij ook een CHANGER?

Maar wat is nu een CHANGER hoor ik je denken?

Als je een CHANGER bent, dan leef je vanuit je hart. Je voelt je verbonden met alles en iedereen. En je weet dat er meer is dan wat je met het blote oog kan zien. De groep CHANGERS is nu al omvangrijk en zal door het platform alleen maar groeien.

Dit vat het allemaal samen:

I am you
You are me
ALL is  ONE
Together we change the world!
The more CHANGERS, the better our world.

Bekijk de crowdfunding pagina

Graag deel ik met je hoe ik tot deze crowdfundactie ben gekomen?

Diegenen die me kennen weten dat ik in 2010 dwars door angst sprong om mijn grote droom te realiseren: een blad dat alles anders bekeek, CHANGE think positive was toen de naam. Naast die angst waren er ook vele vlinders in mijn buik die me vertelden dat mijn ziel hunkerde om dit te gaan doen. En ik deed het. Met alle gevolgen erbij. Wat ben ik gegroeid door dit alles. Valkuilen en diepe dalen horen erbij en doen je nog sneller groeien. En op de 9de verjaardag was dat tintelende gevoel er weer toen het idee van het CHANGE-platform voorbijkwam. Dit keer ga ik het niet alleen doen.  Iedereen die datzelfde goed gevoel krijgt bij het idee van een dagelijks platform, mag bijdragen.  Het platform zal dagelijks CHANGE inspiratie en informatie brengen net  zoals het magazine dat deed maar dan in trimestriële frequentie.

Ik moet just niks

De manier waarop in vergelijking met mijn blad in 2009 is compleeet anders. Ik “wil” en “moet” niets meer. Het is dus niet vanuit het ego maar vanuit mijn hart en intuïtie dat ik alles laat ontstaan.

Ik heb wel een lanceerdatum in gedachten (11/12) maar hou er niet aan vast. Mijn magazine ‘moest’ op Lichtmis verschijnen omdat het zo’n mooie symboliek inhoudt. Maar wat een gedoe het was om alles tijdig klaar te hebben.

Toen had ik  weinig vertrouwen in mezelf en vroeg iedereen om hun mening.  Nu geloof ik veel meer in mijn eigen kracht en vergeet niet om dagelijks dankbaar te zijn voor al die kleine wondertjes.

Heerlijk leven is het als  je verwachtingen loslaat en ze vervangt door hunkering. Dàt is met andere woorden het ‘verlangeloos verlangen’ waar ik het steeds over heb. Hoe groot mijn verlangen ook is om het platform te realiseren, ik zal accepteren als het er uiteindelijk niet zou komen. Maar toch geloof ik in het ongelooflijke, en die gedachte alleen al bezorgt me zovele vlinders.

Altijd het licht zien schijnen is voor een synoniem van ‘verlichting’ wat mij betreft.

Van CHANGE think positive naar We are the CHANGE

De wereld weet dat er geen evolutie zonder revolutie. Mijn blad en haar lezers, waren al de dragers van vernieuwing.

Ook al stond het  blad ‘on hold’ sinds zomer 2016, CHANGERS bleven komen: via mijn boek, mijn trajecten, de YOGinA, the house of CHANGE in Herent.

Al deze mooie zielen  hebben samen de kracht om de vernieuwing neer te zetten

Wij zijn volop in evolutie.

 

Je gevoel in 1 woord omvatten

Is een gewoonte van mij om in workshops en CHANGE bijeenkomst om dit te vragen als ik de sessie afrond. In mei had ik 3 bijeenkomsten bijeengeroepen met CHANGERS die me nauw aan het hart liggen om hen over mijn “verlangeloos verlangen” te informeren. Rie Nijs was erbij in Zeebrugge, ik vroeg haar erbij omdat ik weet dat ze ongelooflijk mooie poëzie kan schrijven.

Ze maakte met deze woorden van de aanwezigen dit

VERLANGEN / VERBONDENHEID / BEGINNEN / HOOP / GEVOEL / DELEN / GEDRAGEN / JUIST

…laten we gewoon beginnen
genoeg gedacht
genoeg verzameld
en zeker lang genoeg gewacht
het verlangen groeit
om te delen
met zovele zoekenden op hun pad

lieve Gina

je CHANGE magazine eindelijk niet meer ‘on hold’!

helder water stroomt
boven de doopvont
en in oprechte verbondenheid gedragen
werd een platform voor en door  ‘CHANGERS’ geboren
bij ieder van ons
hetzelfde gevoel tegelijk zo divers
diezelfde hoop
datzelfde vertrouwen ook
een nieuwe wereld helemaal niet ‘zo’ veraf…
juist! laat ons gewoon beginnen….

Wil je er ook eens bij zijn? Op zaterdagen 15 juni en 6 juli ga ik de aanwezigen persoonlijke toelichting geven en de stand van zaken van de crowdfunding bespreken. Laat je komst weten door een mailtje te sturen naar gina@mychange.be met de vermelding van CHANGE bijeenkomst We are the CHANGE en de datum.

  • Zaterdag 15 juni in the house of CHANGE in Herent van 11u tot 13u.
  • Zaterdag 6 juli in Zeebrugge van 10u tot 12u. Wie eerst wil aansluiten bij de yoga met zonsopkomst is welkom om 05u50?

Hier vind je de link naar de crowdfunding pagina waar je jouw financiële bijdrage aan dit project kan doen.

Bekijk de crowdfunding pagina

Tot de volgende keer!

Gina

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
swinnen Bea
5 jaren geleden

Hoi Gina,blij je terug te lezen! Ik maak graag deel uit van je platform. Proficiat en veel succes! Wij zijn al een tijdje samen op pad he en mede dankzij de CHANGERS hek ik mijn change in de wereld gezet op paasmaandag ll.
De Vuurtoren in Halen is geopend en laat zijn licht schijnen. Wellkom!
http://www.vuurtoren.eu
Tot binnenkort.

gina
5 jaren geleden

wauw, mijn felicitaties Bea met jouw CHANGE, zo zie je maar dat ieder van ons uiteindelijk geleid wordt naar datgene waarvoor je hier zijn hé. OP het juiste moment zullen we elkaar zeker weer tegenkomen. Geniet van alles lieve Bea.
tot gauw eens.
Gina

We are the CHANGE
2
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x