fbpx

Weekboek van een CHANGER met een droom – Gewoon DOEN

Zeebrugge 26/06 – Het is véél te lang geleden dat ik nog geblogd heb besefte ik hier tijdens mijn korte vakantie aan zee. Wat als ik nu eens op geregelde tijdstippen al mijn belevingen in een blog giet?  Er gebeurt immers  zoveel in mijn leven. Stuff genoeg om geïnteresseerden over te informeren en te inspireren. Ineens zag ik het helder “ik ga dit delen en liefst op wekelijkse basis” en snapte niet waarom ik dit al niet veel eerder deed. Wekelijks mijn leven delen aan gelijkgestemden, past helemaal in het kader van ‘moeiteloosheid’, my way of living ,

Zo gedacht zo gedaan, hier alvast een verslagje van een inspirerend weekje in mijn Zeebrugge.

Deze mini vakantie was kortom zaaalig en zo veel omvattend: Gezond gegeten, heerlijk gezondigd, veel toasts uitgebracht, prachtige mensen ontmoet, geresearched voor het platform in wording, gewandeld met de hond maar ook zonder Lola want ze zag af  van de hitte, gespeeld, gelezen, geteld, gedate, gesport, dagelijkse yoga, gereflecteerd, uit de comfortzone getreden maar ook… geflaterd:-)

Ik licht graag een paar dingen toe en aan de hand van mijn thema’s die in het groot prijken op de nieuwe homepage van ginadegroote.be

DOEN

  • Yoga @ Zeebrugge Beach helemaal uitgewerkt inclusief de evenementen pagina op Facebook. En, of het goed zit, alles verliep moeiteloos. 4 prachtige madammen gaan  wekelijks op woensdag inspireren met al hun yoga knowhow en persoonlijke ervaringen.  Jammer maar waar, dit jaar is Ingeborg niet van de partij, haar zomeragenda zit proppensvol. Misschien dat ze wél aanwezig zal zijn op de FB-pagina waarop wekelijks veel inspiratie zal staan. Watch and see…..
  • Sponsordossier uitgewerkt voor We are the CHANGE. Thanks to  Claudine Drees die de allereerste sponsor is met haar bedrijf InnerCompass.
  • Alle sites op punt gezet, tot in de kleinste details. Vooraleer mij helemaal te smijten in het nieuwe project is het aangewezen om eerst al wat er wel al is op punt te zetten. Zodat ik daar geen omzien meer naar heb. Weer een stap verder in ‘moeiteloos- en helderheid’.  Hoe simpel kan het zijn? Dé basissite is ginadegroote.be en daaronder zitten de 4 CHANGE-‘producten”. Mijn oprechte en gemeende complimenten aan de wonderlijke Lieven Dewitte die alle credits verdient. Zonder hem was het me niet gelukt. Samenwerken met Lieven is heerlijk, zelfs nu hij zich  aan de andere kant van de Atlantische oceaan bevindt. De communicatie is prima.
  • CHANGE Day op 8/8 met als thema Terug-blikken uitgewerkt. Er zal vooral teruggeblikt worden wat de impact  van de afgelegde weg van persoonlijke ontwikkeling is in het NU.

LEREN

Ben ik te eigenzinnig geweest met mijn visie over de crowdfunding? Dit gooide ik in de besloten groep van CHANGERS die graag betrokken zijn bij de tot stand komen van het platform. Een 10-tal ervan doneerden vanuit hun hart, net zoals het voor mij voelde. Gewoon geven wat goed voelt, niets meer, niets minder. Als je wilt dat het dagelijkse platform er komt? geef dan wat goed voelt zoals ik het zeg in het filmpje. Er staat nu 690 euro op. Mijn dankbaarheid aan diegenen die zo snel hebben gereageerd ga ik tonen door hen uit te nodigen op een heerlijke beleving bij Elaisa op 27/08. Een proefdag. En ja, ik zal het voorstel herbekijken en mensen bij de hand nemen zodat ze een keuze kunnen maken uit een aantal bedragen waartegenover iets staat dat ze meteen krijgen. Ik heb immers tegen oktober 30.000 euro nodig om te kunnen starten. Maar….ik sta helemaal in mijn vertrouwen dat het juiste gebeurt, het juiste zich aandient. We zijn hier om te leren niet?

Een minder leuke ervaring is je auto niet terugvinden wegens weggetakeld. Ik had de verkeersborden niet gezien die aankondigden dat er filmopnames voor Beau Séjour zouden zijn…. Nou, leuk is het niet maar kunnen omgaan met deze vervelende ervaring is een way of living ofte levenskunst.

ONTMOETEN

Ielse Steen en Gina De Groote

Niets gaat toch boven een persoonlijk contact. Hier in Zeebrugge is dat nog sterker dan in Herent

Mijn allereerste afspraak was met soulsister Iele Steen, om 17u hadden we afgesproken voor het aperitief op de Banana Moon Beach Club, pas om 21u30 namen we afscheid. Altijd heerlijke gesprekken zijn dat met Iele. Van tips en tricks voor een andere kijk op mijn financiën tot leven in de 5de dimensie, en alles wat daartussen ligt.

Mijn zwarte buurman Michel belde aan met de vraag hoe ik dat toch doe om steeds weer zo’n vriendelijke, internationale huurders in mijn appartement te verwelkomen. Ik leidde hem door het Airbnb platform. Concurrentie bestaat niet voor mij, we gaan samenwerken.

Monique Verdicht van Moeders voor Moeders vertelt dat Marie, de allereerste Vondelingschuif-baby na 13 jaar afwezigheid terug aan de deur stond. Ze wilde terug contact met de vrouw die haar de eerste 2 levensjaren bemoederde alsof het haar eigen kind was. Een verhaal van loslaten en terug verbinden.

Met Marina, weduwe sinds 5 maanden heb ik het over de dood die bij het leven hoort. “Jij begrijpt hoe ik me voel maar ook het besef dat het leven verder gaat” zegt ze me. Ik voel dat ze zich zeer sterk houdt en de verwerking nog een plaats gaat krijgen.

Met soulsister Catherine Dhando een aantal keren geskypet over haar zielsproject Woman Reunite. Dat wordt iets heel moois. Ik roep alle vrouwen die snakken naar verbinding met andere vrouwen om zich aan te sluiten aan de groep op Facebook.

Nieuwe ontmoetingen zijn altijd spannend. Mia was diegene die mij met 3 mooie zielen uit haar netwerk verbond. Een heerlijke namiddag was het. Vooral het verhaal van de 20-jarige Charlotte raakte me enorm. Haar  kwetsbaarheid en tegelijkertijd de kracht die ze uitstraalde toen ze haar verhaal deed over haar eetstoornis. Ongelooflijk wat een wijze jonge vrouw. Ik voelde een sterke connectie en weet dat we nog dingen samen gaan doen.

DELEN

Ik deel graag 2 quotes die mij zijn bijgebleven deze week. Ik start immers mijn dag, mijn yoga, mijn workshops met het trekken van een dagkaart om mij helemaal te verbinden met alles wat er is en mijn onderbewuste mij doet kiezen omdat ik het nodig heb die dag.

Quote 1 : Bewust creëren gaat over het kiezen van beter voelende gedachten.

En

Quote 2 : Ik ben een deel van de aarde en de aarde is een deel van mij.     Ik ga nog meer het natuurlijke ritme van de aarde respecteren

Conclusie van deze week aan zee

Ik Droomde dat Kaat Tilley meewerkte aan het platform We are the CHANGE, ze gaf tips zodat elke fashionista een GROEIKLEERKAST zou aanleggen. Kaat was een vriendin, die meewerkte aan de eerste editie van mijn magazine, was op de lancering.  M   “En jij? Heb jij een grote droom waarvan je regelmatig droomt?Ontvang je graag het interview met Kaat Tilley? Mail naar gina@mychange.be met als onderwerp Kaat Tilley en je krijgt binnen de kortste tijd het interview.  

Ik Durfde: alhoewel ik liever mensen live zie en dingen live deel met hen, kan ik niet anders dan meegaan met de evolutie. Ik had me voorgenomen mij enkel bij FB te houden maar kijk ben dan toch met instagram aan de slag gegaan. Heb zelfs confronterende foto’s van tijdens het sporten erop gegooid. WIl niet enkel met make up en de beste kledij gezien worden. , gesport   Durf jij af en toe uit je comfort zone treden?

Wat ik Deed en leerde staat hierboven uitvoerig beschreven.

Ik Groeide:    vallen en flateren bieden  zoveel groeipotentieel aan en groei is altijd positief, leermomenten zijn nodig om te groeien.  Heb jij zo”n bijzonder verhaal om te delen? Eentje dat op het 1ste zicht niet zo positief lijkt maar uiteindelijk een heerlijk positief verhaal is geworden? Wil je het delen?

Mijn persoonlijke CHANGE-tip voor jou

Intussen weten de mensen al dat ik hen graag trakteer met een persoonlijke tip uit mijn boek. Na elke vergadering, workshop, yogasessie mag de aanwezige een nummer van 1 tot 88 zeggen en lees ik de tip voor die beantwoordt aan hun gekozen nummer. Verwondering steeds weer bij de omdat dit ALTIJD klopt, de persoon had net op dat moment die tip nodig. Altijd een bijzonder moment.

Alles wat je HOORT vergeet je,
Alles wat je ZIET onthou je,
Alles wat je ERVAART, begrijp je
En dan kan je dat IMPLEMENTEREN

EN

HET LEVEN IS TE KORT
OM IEMAND ANDERS TE ZIJN

Wil jij verrast worden met een dagelijkse tip uit mijn boek? Dan is de Dagelijkse kost voor body & mind, heart & soul wellicht iets voor jou. Acht weken lang krijg je dagelijks telkens opnieuw een inspirerende tip in je mailbox. Zeker eens bekijken!

Dagelijkse kost voor Body & Mind, Heart & Soul

My CHANGE for you

is

Inspireren, informeren en verbinden.

Tot volgende week,
Gina

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We are the CHANGE
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x